|
|||||||
| Ekonomi ve Yaşam Koşulları Bulgaristan İş imkanları, Hayat Şartları, Ekonomideki gelişmeler. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Tesekkür: 8
6 Mesajina 15 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 102
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Çok doğru
Hayat bize gerçekten fazlasını veriyor ama biz şımarıklık bencillikk yapıyoruzz..Böyle yaşamaya çalışan insanlar var..Biz evimizde şu anda sıcacık bi halde otururken kim bilir kaç insan dışarda bu soğukla mücadele ediyor.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 11
61 Mesajina 192 Tesekkür Aldi
bay bush a toprak lazım şşşerrefsız mılyonlarca ınsanın gunahını nasıl cekıcek acaba...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 198
86 Mesajina 336 Tesekkür Aldi
kimin umrunda ki bu insanLar..unicef iki yardım yapıyo göz boyamak için..bunLarı bu haLe getirenLer zaten avrupaLıLar yıLLardır sömürdükLeri yetmiyo..bide unicef adı aLtında yardım yapıkLarını gösteriyoLar kamuoyuna..onLara en büyük yardım ordan çekiLmektir..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 135
11 Mesajina 60 Tesekkür Aldi
yolar ayrı ama gidiçek yer aynı isteyen istediğini yapsın .............. elbet bir gün buluşcaz ...................
offfffff ulennnnnnnnnnnnnn................. hayatın böylesine ne ol duda yollar ayrıldı ,,,,,,,,,,,, aynı yolda gitmek varken neden , neden ve neden ..........sorusu hep aklımdaa........ kaldıı
aşkımı öldürdüm ama sevgim yüzünden cesedini saklayamıyorum Konu adalet tarafından (12-22-2008 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Tesekkür: 3
16 Mesajina 56 Tesekkür Aldi
Yorumsuz.Anlayana zaten cok şey ifade ediyor bu resimler....
|
|
|
#7 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 268
52 Mesajina 273 Tesekkür Aldi
Birkaç sene önce başka bir forumda görmüştüm. Başlığın değindiği konu önemli ama bu platformda bu kadar az rağbet görmesi anormal geldi bana. Daha duyarlı olmamız gerektiğini düşünmekteyim; gerçi elimizden gelicek birşey yok ama en azından konu insan olunca bunu önemsemek bile bir erdemdir. Allah ihtiyacı olanları onlardan esirgemesin.
![]() Trance - Vocal Trance - Techno - Goa Trance - Progressive - House - Dance - Chill Out Konu AlexiS tarafından (11-25-2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|