|
|
#201 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 71
292 Mesajina 1.012 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ben geçen hafta yeniledim li4na kartamı süresi bitmişti benden istenen "udostoverenie za rajdena "( doğum kağdı) + 2 resim + bi miktar ceza ödedim süresi 2 ay kadar geçmişti + bide form dolduruyosun küçük kasabalarda 1 ayda çıkıyo fakat kasabanın bağlı olduğu şehirde yaptırırsan ;
express (1 günde) = 50.00 lv + 3.00 lv 3 günde =20.00 lv + 3.00 lv bide 1 haftada çıkan vardı oda = 10.00lv + 3.00 lv =)) senin önce kasabanın polisine gidip bildirmen gerek ceza kesmezler ama nekadar erken gidersen okadar iyi olur büyük bi ihtimalle
|
|
|
#202 |
|
Üye
Tesekkür: 3
1 Mesajina 12 Tesekkür Aldi
Slm dostlar sizinle 2 şeyi paylaşmak istiyorum bilmiyorum doğrumu
1-) 6 aylar kalktı çünkü annemin artık 6 ay kalmasına gerek yok. 2-) bulgaristan dan gelen habere göre yeni seçilen hükümey leçna kartı oalanlara ve pasport bekleyenlere pasaportlarını yılbaşından sonra vermeye başlayacakmış doğrumu ??? Birde leçna kartların üzerinde rakam varmış numara bu nedir ?? Birde bg den araba almak istiyorum 6 ay burada 6 ay orada arabayla beraber buraya getirende kalması gerekiyormu |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Junior Member
Tesekkür: 10
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
benim sorum olcak 89 geldik ve burada evlilik yaptım eşim yeni çift vatandaş oldu oraya gidipte bende olmak istiyom cocukla birlikte buradan olmam için hangi evrakları toplamam gerekiyo konuyla belgelerle ilgilenen bildiniz firmalar varmı ve nekadara mal olur iki kişiye şimdiden teşekürler ismail
|
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Üye
Tesekkür: 18
21 Mesajina 112 Tesekkür Aldi
Alıntı:
|
|
|
|
#205 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 43
6 Mesajina 37 Tesekkür Aldi
Arkadaşlar bir sorum olucak haziranda bg ye gidecem benim için sorun yokta eşim bg li değil.
Pasaport cıkartıcam o sorun değilde viza işi biraz kafamı kurcaladı ne kadar bir zamanda cıkıyor bilen varmı bide neler lazım sağlık sigortası felan yazmış bazı arkadaşla detaylı bir bilgi yazarsanız sevinirm uzun suruyorsa hemen işlere başlıcam detaylı bir şekilde yazan olursa sevinirim şimdiden saolun. |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Üye
Tesekkür: 18
21 Mesajina 112 Tesekkür Aldi
pasaport hazırsa konsolosluga basvurdugun gunden itibaren acele istiyorsan 3 gun normal istiyorsan 1 hafta sürüyor
|
|
|
#207 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 79
2 Mesajina 22 Tesekkür Aldi
Amerika'ya giderken kırmızı pasaportun herhangi bir kolaylığı oluyor mu? daha önce giden ya da bununla ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
|
|
|
#208 |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 36
35 Mesajina 168 Tesekkür Aldi
Gene vize alman gerekiyor.Türk pasaportuna göre sanırım daha kolay alırsın vizeyi , gerçi work and trawel v.b okul organizasyonuyla gidersen türk pasaportuyla da alırsın . Bu durumda sana tek avantajı 120 euro civarı olan ve yabanıcılara uygulanamayan Havayolu vergisinden kurtulmak olur.
|
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Kahraman Üye
Tesekkür: 79
2 Mesajina 22 Tesekkür Aldi
Alıntı:
120 eu da az değil şu günde teşekkür ederim.
|
|
|
|
#210 | |
|
Junior Member
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Alıntı:
|